Dispositivos e acessórios
Porre og røget lakse dip
Preparação 15min
Total 55min
1 Komplet opskrift
Ingredientes
-
dild, frisk, hakket, til pynt (se tip)purløg, frisk hakket, til pynt (se tip)5 kviste
-
porre (ca. 180 g), og hvid del skåret i stykker1
-
fed hvidløg1
-
smør30 g
-
ekstra jomfruolivenolie20 g
-
citron kun skal, uden noget af det hvide1
-
hvidvin, tør30 g
-
citron kun saft1
-
flødeost250 g
-
røget laks trukket fra hinanden150 - 185 g
-
salt til smag
-
sort peber, stødt til smag
-
purløg, frisk hakket, til pynt
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Komplet opskrift
Proteína
73.6 g
Energia
7397.7 kJ /
1761.3 kcal
Gordura
157.4 g
Fibra
7.3 g
Hidratos de carbono
9.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sol og Sommer
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Mayonnaise
5min
Basilikumpesto
10min
Bechamelsauce
15min
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Nenhuma avaliação
Artiskokdip med tofu
Nenhuma avaliação
Pestohummus med soltørrede tomater
Nenhuma avaliação
Den ultimative barbecue sauce
Nenhuma avaliação
Mojo Sauce til skaldyr
Nenhuma avaliação
Stærk ostedip
Nenhuma avaliação
Ranch Dressing
Nenhuma avaliação
Vinaigrette med lime og coriander
Nenhuma avaliação