Dispositivos e acessórios
Žitný chléb
Preparação 10min
Total 3h 50min
15 plátků
Ingredientes
Příprava
-
1 kostka droždí (42g)
-
400 gramů vody
-
350 gramů hladká mouka
-
350 gramů žitné mouky
-
2 polévkové lžíce celého kmínu
-
30 gramů soli
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 plátek
Proteína
5 g
Energia
684 kJ /
163 kcal
Gordura
0.9 g
Fibra
2.6 g
Hidratos de carbono
33.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pečte s námi
72 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Medovo – ořechový chléb
3h 50min
Bageta
3h 45min
Rýnský tmavý chléb
1h 30min
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4h
Francouzský chléb s vlašskými ořechy
2h 10min
Špaldovo-pohankový chléb
1h 30min
Celozrnné housky
2h
Chléb
1h 40min
Žitný vícezrnný chléb
1h 15min
Bagety s vlašskými ořechy
1h 45min
Rychlý chléb (Express pain complet)
1h 5min
Bílé pečivo
1h