Dispositivos e acessórios
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies)
Preparação 30min
Total 1h 25min
24 pieces
Ingredientes
-
vanilla bean½
-
sugar2 oz
-
unsalted butter diced, room temperature3 ½ oz
-
all-purpose flour4 ½ oz
-
potato starch2 oz
-
baking powder⅛ tsp
-
salt¼ tsp
-
large egg yolks cooked (see Tip)4
-
confectioners sugar to dust
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
26 mg
Proteína
1 g
Energia
322 kJ /
77 kcal
Gordura
4 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Consultant Favorites - Cookie Exchange 2
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Whole Wheat Focaccia Pizza Dough
2h 15min
Banana Nut Bundt Cake
1h 30min
Caramel Éclairs
2h 25min
Sweet monkey bread
3h
Blueberry Coffee Cake
1h
Cranberry Almond Cookies
1h 20min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Pecan Pie Tarts
2h 25min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1h 45min
Lemon Pound Cake
2h
Chocolate Babka
3h
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies)
30min