Dispositivos e acessórios
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies)
Preparação 30min
Total 1h 25min
24 pieces
Ingredientes
-
vanilla bean½
-
sugar2 oz
-
unsalted butter diced, room temperature3 ½ oz
-
all-purpose flour4 ½ oz
-
potato starch2 oz
-
baking powder⅛ tsp
-
salt¼ tsp
-
large egg yolks cooked (see Tip)4
-
confectioners sugar to dust
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
26 mg
Proteína
1 g
Energia
322 kJ /
77 kcal
Gordura
4 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Consultant Favorites - Cookie Exchange 2
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20min
Cheese Breadsticks with Mixed Greens Pesto
1h 30min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1h 50min
Peach Yogurt Ice cream
20min
Apple and Kiwi Jam
40min
Candy Cane Cookies
1h 45min
Fortune Cookies
1h 25min
Checkerboard Sablés
2h 30min
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies)
1h 30min
Chocolate Lava Cake
45min
Eggnog Bundt Cake
1h 45min
Bavarian Pretzels
55min