Dispositivos e acessórios
Kapání do polévky
Preparação 5min
Total 25min
4 porce
Ingredientes
-
2 vejce
-
80 gramů hladká mouka
-
1 - 2 polévkové lžíce vody (opcional) (viz Tip)
-
voda na vaření kapání
-
1 - 2 čajové lžičky soli plus 1 špetka soli
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porci
Proteína
5 g
Energia
432.3 kJ /
103.2 kcal
Gordura
2.8 g
Fibra
0.4 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Zavářky do polévek
10 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Strouhanka
5min
Rýže, vařená
25min
Houskové knedlíky
50min
Domácí nudle (zavářka)
30min
Krupicové noky
45min
Bramborový guláš s párkem
40min
Bramboračka se sušenými houbami
30min
Rajská omáčka
30min
Plněné papriky s rajskou omáčkou
1h 30min
Bramboráky
45min
Játrová rýže
35min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1h 10min