Millefeuille

Millefeuille

5.0 2 avaliações
Preparação 1h
Total 5h
8 porții

Ingredientes

Budinca-cremă
  • lapte
    500 g
  • zahăr
    100 g
  • făină
    40 g
  • amidon de porumb
    10 g
  • gălbenușuri (cca. 5 gălbenușuri)
    100 g
  • păstaie de vanilie doar semințele
    1
  • apă
    1000 g
  • oțet
    1 lingură
Foitajul
  • unt congelat, tăiat bucăți (1-2 cm)
    200 g
  • făină
    200 g
  • apă rece (ținută la congelator timp de 10 minute înainte de folosire)
    90 g
  • sare
    2 prize
Millefeuille
  • zahăr pudră
    50 g

Dificuldade

avançadas


Nutrição por 1 porție

Sódio 45.7 mg
Proteína 6.8 g
Energia 1618.1 kJ / 386.7 kcal
Gordura 24.2 g
Fibra 0.5 g
Gordura saturada 14.4 g
Hidratos de carbono 36.4 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...