Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 15 gramů másla
- 30 gramů hladké mouky
- 1000 gramů vody
- 1 kostka hovězího bujónu
- 300 gramů sýra, zrající sýr např.Romadůr
- 200 gramů mléka
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky kmínu, celého
- pažitka, na drobno nakrájená, na ozdobení
- Nutrição
- por 1 porce
- Energia
- 931 kJ / 222 kcal
- Proteína
- 20 g
- Hidratos de carbono
- 8 g
- Gordura
- 11 g
- Fibra
- 0 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pórkovo - bramborový nákyp
1h 30min
Krémová bramborová polévka s rukolou
25min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50 Min
Karbanátky z hub
35min
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Nenhuma avaliação
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35min
Cizrnová polévka se slaninou
40min
Chlebová polévka
25min
Cibulová polévka
1 godz. 10 min
Hrachová krémová polévka
25min
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35min