Dispositivos e acessórios
Cheesy Mac with "Velvety" Cheese
Preparação 15min
Total 4h 40min
6 portions
Ingredientes
"Velvety" Cheese
-
cheddar cheese mild, in pieces, divided16 oz
-
water8 oz
-
powdered milk6 tbsp
-
unflavored gelatin powder (approx. ¼ oz or 7 g)1 packet/envelope
"Velvety" Cheesy Mac
-
unsalted butter1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
salt1 tsp
-
onion powder½ tsp
-
1 ½ tsp Dijon mustardmustard powder½ tsp
-
water12 oz
-
whole milk8 oz
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
pasta shells, dried8 oz
-
green onion (opcional) thinly sliced, to garnish
-
ground black pepper to sprinkle
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
954 mg
Proteína
27 g
Energia
2276 kJ /
544 kcal
Gordura
31 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
18 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
English Breakfast Popovers
35min
Skillet Chocolate Chip Cookie
40min
Caramels
3h 40min
Turkey Curry Phyllo Triangles
50min
Classic Yellow Cake
1h 30min
Candy Cane Cookies
1h 45min
Chocolate Rolls (Anna)
2h 30min
Limeade
10min
Stuffed French Toast
40min
Candy Corn Pudding
50min
Garlic Mashed Potatoes
50min
Vanilla Steamer
5min