Dispositivos e acessórios
Agurk- og ricottaspread
Preparação 5min
Total 10min
6 portioner
Ingredientes
-
agurk skrællet, uden kerner, skåret i mindre stykker, plus ekstra til pynt150 g
-
valnødder, uden skal80 g
-
mynte, frisk til pynt1 kviste
-
400 g kvarkricotta ost400 g
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
salt1 - 2 knivspids
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspids
-
brød6 skiver
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
419 mg
Proteína
14 g
Energia
1438 kJ /
343 kcal
Gordura
19 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Let og lækkert
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Hummus dip
Nenhuma avaliação
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Nenhuma avaliação
Artiskokdip med tofu
Nenhuma avaliação
Pestohummus med soltørrede tomater
Nenhuma avaliação
Den ultimative barbecue sauce
Nenhuma avaliação
Mojo Sauce til skaldyr
Nenhuma avaliação
Stærk ostedip
Nenhuma avaliação
Vinaigrette med lime og coriander
Nenhuma avaliação
Apple cider dressing
Nenhuma avaliação
Caramelliseret balsamico reduktion
Nenhuma avaliação
Yoghurt dressing
Nenhuma avaliação