Dispositivos e acessórios
Miniroscón de Reyes (spansk kongekage)
Preparação 30min
Total 3h
12 stykker
Ingredientes
Dejstarter
-
mælk80 g
-
gær10 g
-
sukker1 tsk
-
hvedemel130 g
Dej
-
sukker120 g
-
citron økologisk, kun skal og kød1
-
appelsin økologisk, kun skal1
-
mælk60 g
-
smør ved stuetemperatur70 g
-
æg2
-
gær20 g
-
appelsinblomstvand (se variation)30 g
-
hvedemel450 g
-
salt1 knivspids
Udformning og dekoration
-
æg pisket1
-
blandede kandiserede frugter juster efter smag100 - 150 g
-
mandler, flager30 g
-
sukker (fugtet med et par dråber vand)50 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stykke
Proteína
8.03 g
Energia
1268 kJ /
303 kcal
Gordura
7.58 g
Fibra
1.87 g
Hidratos de carbono
50.72 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
50 års jubilæum
50 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Banan- og chokolademuffins
30min
Kaffesmåkager
Nenhuma avaliação
Tiramisusmåkager
Nenhuma avaliação
Vaniljefigurer med chokolade
40min
Æble-ingefærfigurer
Nenhuma avaliação
Kokossnitter med hindbær og chokolade
4h
Hyldeblomstkage med lime
Nenhuma avaliação
Tærte med makroner og bær
Nenhuma avaliação
Birkes-bærkage
Nenhuma avaliação
Blåbærsnegle
Nenhuma avaliação
Brombærtærte
Nenhuma avaliação
Små ribskager med crumble
Nenhuma avaliação