Dispositivos e acessórios
Scandinavian Brunch Roll
Preparação 35min
Total 4h 10min
8 portions
Ingredientes
The Viking Roll
-
black sesame seeds100 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting220 g
-
water100 g
-
5 g dried yeastfresh yeast10 g
-
milk50 g
-
caster sugar15 g
-
egg1
-
frozen squid ink1 tsp
-
unsalted butter40 g
-
salt1 pinch
-
70 g sesame seedsporridge oats70 g
Burger Fillings
-
whipping cream100 g
-
cream cheese (eg. Philadelphia)100 g
-
lemon juice30 g
-
fresh chives finely chopped2 Tbsp
-
salt or to taste2 pinches
-
Sichuan pepper or to taste2 pinches
-
fresh dill3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
fresh basil leaves5
-
fresh coriander leaves only1 sprig
-
rocket salad10 g
-
olive oil15 g
-
smoked salmon cut in strips6 slices
-
smoked haddock fillet cut in strips6 slices
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
14.3 g
Energia
1626.5 kJ /
389.1 kcal
Gordura
23.6 g
Hidratos de carbono
29.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Noir
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Green Apple Bellini
3 godz. 15 min
Pistachio Filled Eid Cookies
45 min
Mango Lassi
5 min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 godz. 30 min
Three-milk cake
2 godz.
Korean Egg Bread
30 min
Garlic Lobster Ciabatta Pizza - Pizza ciabatta con aragosta all'aglio
11 godz.
Almond and Matcha Cake
1 godz. 10 min
Pollock and Spinach Lasagne
1 godz.
Portuguese-style crème brûlée
25 min
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Fresh Fruit Tarts
7 godz. 5 min