Dispositivos e acessórios
Rabarber en gember gin fizz
Preparação 10min
Total 336h 10min
4 glazen
Ingredientes
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 glas
Sódio
12.8 mg
Proteína
0.4 g
Energia
351.5 kJ /
83.7 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
7.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rabarber
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bessencurd
20min
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Nenhuma avaliação
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Nenhuma avaliação
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Nenhuma avaliação
Rabarbertaart
55min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Nenhuma avaliação
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Lemon curd
20min
Asperges en prosciutto cannoli
Nenhuma avaliação
Vissticks met tomatensaus
50min
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Quiche met kool en broccoli
1h 30min