Dispositivos e acessórios
Rabarber en gember gin fizz
Preparação 10min
Total 336h 10min
4 glazen
Ingredientes
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 glas
Sódio
12.8 mg
Proteína
0.4 g
Energia
351.5 kJ /
83.7 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
7.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rabarber
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1h 30min
Lactosevrije milkshake
Nenhuma avaliação
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Lemon curd
20min
Pompoen vingers
1h 30min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Nenhuma avaliação
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Smoothie bowl met bessen en bramen
10min
Peren in rode wijn
3h 20min