Dispositivos e acessórios
Vegansk aioli-dip
Preparação 5min
Total 10min
350 g
Ingredientes
-
cashewnødder, rå gennemblødte i vand i 5 timer minimum derefter drænede120 g
-
vandplantebaseret mælk160 g
-
citronsaft50 g
-
fed hvidløg3
-
havsalt2 knivspids
Dificuldade
fácil
Nutrição por 350 g
Sódio
318 mg
Proteína
23 g
Energia
2878 kJ /
688 kcal
Gordura
53 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
159 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Grøn bevidsthed
24 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bearnaisesauce
20min
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30min
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Nenhuma avaliação
Artiskokdip med tofu
Nenhuma avaliação
Pestohummus med soltørrede tomater
Nenhuma avaliação
Den ultimative barbecue sauce
Nenhuma avaliação
Mojo Sauce til skaldyr
Nenhuma avaliação
Stærk ostedip
Nenhuma avaliação
Vinaigrette med lime og coriander
Nenhuma avaliação
Apple cider dressing
Nenhuma avaliação
Caramelliseret balsamico reduktion
Nenhuma avaliação