Dispositivos e acessórios
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Preparação 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opcional) to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
3 mg
Proteína
1 g
Energia
757 kJ /
181 kcal
Gordura
0.4 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Citrus Margarita
10min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1h
Lamb with Rosemary Potatoes
1h
Classic Deep Dish Pizza
4h 20min
No-Bake Cantaloupe Cheesecake
5h 40min
Classic Pancakes
50min
Breakfast Sausage Pizzas
1h 15min
Tropical Smoothie
5min
Angel Food Cake
1h 10min
Chipotle Garlic Spread
10min
Vanilla Steamer
5min
S'more Cookie Bites
25min