Dispositivos e acessórios
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Preparação 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opcional) to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
3 mg
Proteína
1 g
Energia
757 kJ /
181 kcal
Gordura
0.4 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40min
Cereal and Fruit Purée
20min
Vegetable - Potato and Meat Purée
35min
Egg-Free Mayonnaise
10min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Crêpes
1h 15min
Popcorn Verrines
1h 30min
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35min
Caramel Monster Mud Dip
15min
Yogurt Dressing
5min
Checkerboard Sablés
2h 30min