Dispositivos e acessórios
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Preparação 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opcional) to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
3 mg
Proteína
1 g
Energia
757 kJ /
181 kcal
Gordura
0.4 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Skinny Lemon Ginger Sour
15 min.
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20 min.
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50 min.
Paleo Baking Powder
5 min.
Sous-vide Artichokes
55 min.
Green Smoothie (TM5 Metric)
10 min.
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min.
Apple and Pear Detox Juice
10 min.
Green Smoothie with Orange, Mango and Apple
10 min.
Coconut Chai Green Smoothie
5 min.
Breakfast Smoothie
5 min.
Acai Smoothie Bowl
15 min.