Dispositivos e acessórios
Smördegskrans med rostade grönsaker
Preparação 30min
Total 1h 40min
8 portioner
Ingredientes
Rosta grönsaker
-
fänkålshuvud skuren i 1 cm klyftor80 g
-
rödlök skuren i 1 cm klyftor70 g
-
röd paprika skuren i 2 cm kuber100 g
-
blomkål skuren i små buketter100 g
-
torkad timjan1 tesked
-
salt1 tesked
-
olivolja plus extra för att smörja2 matskedar
Pesto
-
parmesanost20 g
-
pinjenötter10 g
-
vitlöksklyfta1
-
färska basilikablad plus extra till garnering30 g
-
extra virgin olivolja20 g
-
salt¼ tesked
Smördeg
-
smör tärnad (1-2 cm) sedan fryst200 g
-
vetemjöl plus extra för mjölning200 g
-
vatten90 g
-
salt½ tesked
-
150 g camembert, skuren i 8 lika delargetost (valfri sort) skuren i 8 lika delar150 g
-
äggula vispad1
-
körsbärstomater med kvist200 g
-
färska basilikablad (opcional)10
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
645.2 mg
Proteína
8.6 g
Energia
1737.1 kJ /
415.2 kcal
Gordura
32.4 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
17.2 g
Hidratos de carbono
23.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nyårsbuffé
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Olivbrödpinnar
Nenhuma avaliação
Potatis- & ostsnittar
2h
Kexstjärnor med topping
Nenhuma avaliação
Kexgran med topping
Nenhuma avaliação
Små ciabatta
Nenhuma avaliação
Pumpapaj
Nenhuma avaliação
Pumpa- & spenatpaj
Nenhuma avaliação
Paj på pumpa, fetaost och karamelliserad lök
Nenhuma avaliação
Grönsaks- & hasselnötsmuffins
Nenhuma avaliação
Ostiga Grönsaksbars
Nenhuma avaliação
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Nenhuma avaliação
Sötpotatispizza
Nenhuma avaliação