Dispositivos e acessórios
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Preparação 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opcional) to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
3 mg
Proteína
1 g
Energia
757 kJ /
181 kcal
Gordura
0.4 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Pomegranate Mojito
10min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25min
Cherry Amaretto Dream
10min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Pomegranate Green Tea
15min
Gefilte Fish
1h 10min
Green Garlic Spread
10min
Strawberry Snow Cones
50min
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15min
Boosted Matcha Smoothie
5min
Challah
3h 10min