Dispositivos e acessórios
Bløde amerikanske boller
Preparação 10min
Total 2h 20min
12 portioner
Ingredientes
-
sødmælk225 g
-
smør i tern (ca. 1 cm)60 g
-
sukker70 g
-
tørgær1 tsk
-
hvedemel425 g
-
æg, store2
-
havsalt½ tsk
-
hvedemel til drys
-
smør for at smøre
-
æg, stort (opcional)1
-
vand, efter smagmælk (opcional) efter smag
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
437 kJ /
105 kcal
Gordura
3 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klassisk USA
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Burgerboller
2h 20min
Brød med mælk
2h 20min
Courgette- og gulerodsbrød med kerner
1h 45min
Blomsterbrød
1h 5min
Hytteostbrød
Nenhuma avaliação
Kanelvafler
Nenhuma avaliação
Ciabatta
Nenhuma avaliação
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Nenhuma avaliação
Glutenfrit kartoffelbrød
Nenhuma avaliação
Glutenfrit toastbrød
Nenhuma avaliação
Glutenfrit briochebrød
Nenhuma avaliação
Brød af boghvede, chia og kerner
Nenhuma avaliação