Dispositivos e acessórios
Marmeladă de portocale de Sevilla
Preparação 30min
Total 2h 30min
1500 g
Ingredientes
-
apă plus pentru a acoperi amestecul750 g
-
portocale de Sevilla (aprox. 900 g)6
-
lămâie1
-
900 g zahărzahăr gelifiant900 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1500 g
Proteína
10.7 g
Energia
16502 kJ /
3944 kcal
Gordura
1.2 g
Hidratos de carbono
972.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ala, bala, portocala
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Jambon glazurat cu muștar cu miere și portocale
2h
Banana Bread cu caise
1h 20min
Hornazo
Nenhuma avaliação
Alune cu bere și chilli
Nenhuma avaliação
Rață cu sos de mure și piure de țelină
40min
Cremă de clementine
30min
Catifea albă
Nenhuma avaliação
Coroană din coaste de miel la cuptor
Nenhuma avaliação
Ulei infuzat cu lămâie și rozmarin
45min
Iaurt cu fructe de pădure
Nenhuma avaliação
Samosas
Nenhuma avaliação
Budincă de griș
15min