Dispositivos e acessórios
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
Preparação 10min
Total 4h 35min
10 portions
Ingredientes
Pie Dough
-
all-purpose flour7 ½ oz
-
unsalted butter diced, chilled5 oz
-
sugar1 ½ tsp
-
baking powder½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ice water3 tbsp
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
sugar2 tbsp
-
ground cinnamon2 tbsp
-
ground nutmeg¼ tsp
Pie Filling
-
pecan halves10 oz
-
unsalted butter diced1 oz
-
bourbon2 oz
-
large eggs divided5
-
sugar4 oz
-
brown sugar4 oz
-
corn syrup (see Tip)4 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
salt⅛ tsp
Bourbon Caramel Sauce
-
8 ½ oz brown sugarsugar8 ½ oz
-
heavy whipping cream divided6 oz
-
water divided36 oz
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter one piece (see Tip)1 oz
-
bourbon2 tbsp
-
vinegar1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
174 mg
Proteína
9.7 g
Energia
3414.1 kJ /
816 kcal
Gordura
51.1 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
19.9 g
Hidratos de carbono
80.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
No Fail Thanksgiving
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Texas Road Trip
19 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Eggnog Bundt Cake
1h 45min
Baked Alaska with Ice Cream and Chocolate Cake
12h 25min
Molten Lava Cake
45min
Polvorones - Wedding Cookies
1h 30min
Peanut Butter Banana Dream
35min
Cheesy Beer Sauce
30min
Steamed Crème Brûlée
4h 45min
Steamed Chocolate Lava Cakes
2h 55min
Arnold Palmer Lemonade
20min
Beer Cheese
15min
Chipotle Garlic Spread
10min
Cuban Sandwich
17h