Dispositivos e acessórios
Rabarbermarcipan i skiver
Preparação 25min
Total 1h 10min
25 stykker
Ingredientes
-
mandler, med skind skrællet eller uskrællet efter ønske150 g
-
marzipan skåret i stykker200 g
-
smør blødt250 g
-
sukker, hvid200 g
-
æg, store4
-
hvedemel300 g
-
majsmel50 g
-
mælk50 g
-
bagepulver1 ½ tsk
-
salt½ tsk
-
rabarber skrællede, skåret i stykker (2 cm)400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stykke
Proteína
5 g
Energia
1036 kJ /
248 kcal
Gordura
16 g
Fibra
2.6 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rabarber
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Banan- og chokolademuffins
30min
Kaffesmåkager
Nenhuma avaliação
Tiramisusmåkager
Nenhuma avaliação
Vaniljefigurer med chokolade
40min
Æble-ingefærfigurer
Nenhuma avaliação
Kokossnitter med hindbær og chokolade
4h
Hyldeblomstkage med lime
Nenhuma avaliação
Tærte med makroner og bær
Nenhuma avaliação
Birkes-bærkage
Nenhuma avaliação
Blåbærsnegle
Nenhuma avaliação
Brombærtærte
Nenhuma avaliação
Små ribskager med crumble
Nenhuma avaliação