
Dispositivos e acessórios
Indonesian Vegetable Spring Roll
Preparação 10min
Total 40min
14 pieces
Ingredientes
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube100 g
-
fresh flat green beans trimmed50 g
-
carrot peeled50 g
-
chicken breast cut in pieces100 g
-
vegetable oil plus extra for frying40 g
-
garlic cloves2
-
bean sprouts (taugeh)50 g
-
sugar½ tsp
-
salt½ tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
spring roll rice paper14
Nutrição por 1 piece
Energia
391 kcal /
1637 kJ
Proteína
27 g
Gordura
8 g
Hidratos de carbono
54 g
Fibra
10 g
Gordura saturada
2 g
Sódio
626 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Receitas
Internacional
Internacional