Dispositivos e acessórios
Fyllda ägg
Preparação 20min
Total 55min
12 stycken
Ingredientes
Hemlagad majonnäs
-
250 g neutral olja, t.ex. raps eller matolja, rumstempdruvkärnolja rumstemp250 g
-
äggula rumstemp1
-
15 g ättikavitvinsvinäger15 g
-
vatten1 tesked
-
dijonsenap1 tesked
-
salt½ tesked
-
malen vitpeppar1 nypa
Hårdkokta ägg
-
stora ägg kalla från kylen6
-
vatten att fylla till 1 liters markeringen
-
kallt vatten för att kyla ägg
-
isbitar 2 stora brickor
Fyllning
-
dijonsenap7 g
-
schalottenlök finhackad7 g
-
1 nypa malen cayennepeppartabasco3 - 5 droppar
-
nymalen svartpeppar efter smak
-
salt för kryddning & smak
-
paprikapulver till garnering
-
färsk gräslök hackad, till garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 bit
Sódio
157 mg
Proteína
4.5 g
Energia
994.5 kJ /
237.7 kcal
Gordura
24.4 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
0.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Grundkokboken
158 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kexstjärnor med topping
Nenhuma avaliação
Sockriga pumpasticks
Nenhuma avaliação
Coleslaw- & laxmackor
Nenhuma avaliação
Kronärtskocka med Alfredosås
Nenhuma avaliação
Dim sum 'Shao mai'
Nenhuma avaliação
Fläskläggs- och senapskanapé
Nenhuma avaliação
Läbbiga korvfingrar
1h
Morotsenergibollar
15min
Proteinbollar med dadlar och pekannötter
Nenhuma avaliação
Naturliga energibollar med jordnötssmör
Nenhuma avaliação
Energibollar med choklad och hasselnötter
Nenhuma avaliação
Körsbärs- och pistagebollar
Nenhuma avaliação