Dispositivos e acessórios
Dip med porre og røget laks
Preparação 15min
Total 55min
588 g
Ingredientes
-
purløg, frisk5 kviste
-
porre i mindre stykker1
-
fed hvidløg1
-
smør, saltet30 g
-
ekstra jomfruolivenolie20 g
-
hvidvin, tør30 g
-
citron saft1
-
flødeost250 g
-
varmrøget laks150 - 185 g
-
salt
-
sort peber, stødt
Dificuldade
fácil
Nutrição por 588 g
Sódio
2253.7 mg
Proteína
48.7 g
Energia
6532.8 kJ /
1561.4 kcal
Gordura
137.5 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
68.3 g
Hidratos de carbono
35.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dips II
34 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bearnaisesauce
20min
Guacamole
10min
Basilikumpesto
10min
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Nenhuma avaliação
Artiskokdip med tofu
Nenhuma avaliação
Pestohummus med soltørrede tomater
Nenhuma avaliação
Den ultimative barbecue sauce
Nenhuma avaliação
Mojo Sauce til skaldyr
Nenhuma avaliação
Stærk ostedip
Nenhuma avaliação
Ranch Dressing
Nenhuma avaliação
Vinaigrette med lime og coriander
Nenhuma avaliação