Dispositivos e acessórios
Dip med moste ærter og bønner
Preparação 10min
Total 30min
375 g
Ingredientes
-
vand500 g
-
grønne ærter, friske afskallede eller frosne ærter100 g
-
hestebønner, frisk afskallede eller frosne hestebønner50 g
-
edamamebønner, friske afskallede eller frosne hestebønner (i skal)50 g
-
fed hvidløg2
-
forårsløg i halve1
-
mynte, frisk1 kviste
-
avokado1
-
fetaost50 g
-
citronsaft1 tsk
-
peberrodscreme (opcional)½ - 1 tsk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 50 g
Sódio
88 mg
Proteína
4 g
Energia
467 kJ /
111 kcal
Gordura
9 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dips II
34 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bearnaisesauce
20min
Guacamole
10min
Basilikumpesto
10min
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Nenhuma avaliação
Artiskokdip med tofu
Nenhuma avaliação
Pestohummus med soltørrede tomater
Nenhuma avaliação
Den ultimative barbecue sauce
Nenhuma avaliação
Mojo Sauce til skaldyr
Nenhuma avaliação
Stærk ostedip
Nenhuma avaliação
Ranch Dressing
Nenhuma avaliação
Vinaigrette med lime og coriander
Nenhuma avaliação