Dispositivos e acessórios
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Preparação 30min
Total 4h 40min
16 portions
Ingredientes
Dough
-
sugar1 ½ oz
-
water room temperature4 oz
-
unsalted butter plus extra, to grease1 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature9 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust21 oz
-
salt2 tsp
Toutons
-
oil to fry9 oz
Bread
-
butter softened to room temperature, plus extra to serve
-
molasses to serve
-
confectioners sugar to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
251.8 mg
Proteína
4.9 g
Energia
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Gordura
19.4 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
34.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Diamond Club - First Edition
18 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Hainan Coconut Mooncake
49h 10min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8h
Strawberry Limeade Mocktail (Diabetes)
10min
Whole Wheat Rolls and Flatbreads (Diabetes)
30min
Baked Spiralized Apples
1h 5min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Rosé Cream Puff Pastry
3h 30min
Latkes
35min
No Starter Sourdough Bread
23h
Sticky Toffee Puddings (Metric) (TM6)
1h
Boston Clam Chowder
55min