Dispositivos e acessórios
Třešňovo-jablečný džem
Preparação 5min
Total 1h
1600 gramů
Ingredientes
-
600 gramů třešní bez pecek
-
400 gramů jablek (zelených), oloupaných, bez jádřinců, na kousky
-
800 gramů cukru krupice
-
1 skořice, celá
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 gramů
Sódio
0.8 mg
Proteína
0.5 g
Energia
964.5 kJ /
230.5 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
59.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Zavařujeme!
11 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Rajčatový kečup
40min
Rebarborovo meruňkový džem
30min
Ostružinové želé
1h
Karobovo-švestková pomazánka
30min
Rajčatový džem
50min
Džem z rebarbory a jahod
30min
Borůvkový džem
45min
Třešňový džem
35min
Rajčatový kečup
40min
Jahodový džem
1h 5min
Kynutý švestkový koláč na plech
1h 25min
Borůvkové knedlíky
1h 40min