Dispositivos e acessórios
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
Preparação 10min
Total 14h 10min
4 portions
Ingredientes
Jalapeño XO Sauce
-
dried scallops3 oz
-
dried shrimp3 oz
-
shaoxing rice wine11 oz
-
garlic cloves peeled6 oz
-
jalapeño chilies de-stemmed, sliced (2 in.)6 oz
-
Fresno chilies de-stemmed, sliced (2 in.)6 oz
-
canola oil18 oz
-
soy sauce3 oz
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
Black Rice and Scallops
-
black rice4 oz
-
water32 oz
-
fresh ginger sliced½ oz
-
fresh lemongrass in pieces (2 in.)1 stalk
-
baby bok choy cut in half9
-
fresh shiitake mushrooms in pieces2 oz
-
fresh sea scallops, large (U10)12
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
oil1 tbsp
-
unsalted butter4 tbsp
-
green onions sliced on the bias, to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
21 g
Energia
2000 kJ /
478 kcal
Gordura
30 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cook Like a Chef
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Sous-vide Artichokes
55min
Green Tea Crème Brûlée
2h 35min
Braised Trotters
1h 10min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Squid and Shrimp Risotto
1h
Mushroom Pâté
1h 30min
Cioppino
55min
French Onion Soup with Puff Pastry
55min
Garlic Shrimp
35min