Dispositivos e acessórios
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
Preparação 10min
Total 14h 10min
4 portions
Ingredientes
Jalapeño XO Sauce
-
dried scallops3 oz
-
dried shrimp3 oz
-
shaoxing rice wine11 oz
-
garlic cloves peeled6 oz
-
jalapeño chilies de-stemmed, sliced (2 in.)6 oz
-
Fresno chilies de-stemmed, sliced (2 in.)6 oz
-
canola oil18 oz
-
soy sauce3 oz
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
Black Rice and Scallops
-
black rice4 oz
-
water32 oz
-
fresh ginger sliced½ oz
-
fresh lemongrass in pieces (2 in.)1 stalk
-
baby bok choy cut in half9
-
fresh shiitake mushrooms in pieces2 oz
-
fresh sea scallops, large (U10)12
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
oil1 tbsp
-
unsalted butter4 tbsp
-
green onions sliced on the bias, to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
21 g
Energia
2000 kJ /
478 kcal
Gordura
30 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cook Like a Chef
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Longevity Noodles
40 Min
Bibimbap
55 Min
Nicoise Salad
1 Std. 15 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Cauliflower "Fried" Rice
40 Min
Shrimp Cakes
30 Min
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1 Std. 30 Min
French Onion Soup
1 Std. 10 Min
Cream of Crab Soup
45 Min
Cioppino
55 Min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 Min