Versões compatíveis
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Jalapeño XO Sauce
- 3 oz dried scallops
- 3 oz dried shrimp
- 11 oz shaoxing rice wine
- 6 oz garlic cloves, peeled
- 6 oz jalapeño chilies, de-stemmed, sliced (2 in.)
- 6 oz Fresno chilies, de-stemmed, sliced (2 in.)
- 18 oz canola oil
- 3 oz soy sauce
- 1 tsp salt
- 1 pinch sugar
Black Rice and Scallops
- 4 oz black rice
- 32 oz water
- ⅔ oz fresh ginger, sliced
- 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (2 in.)
- 9 baby bok choy, cut in half
- 2 oz fresh shiitake mushrooms, in pieces
- 12 fresh sea scallops, large (U10)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 tbsp oil
- 4 tbsp unsalted butter
- green onions, sliced on the bias, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2000 kJ / 478 kcal
- Proteína
- 21 g
- Hidratos de carbono
- 32 g
- Gordura
- 30 g
- Fibra
- 3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Lobster Bisque
1h 50 min
Basil Pesto
10 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Cream of Crab Soup
45min
Stuffed Cabbage Parcels (Emerald Red Jade Bags)
1h
Shrimp Cakes
30min
Mushroom Risotto
30min
Asian Peanut Sauce
1h 20min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Fish Carnitas
20 Min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 min