Berries and Cream Layer Cake
TM6 TM5

Berries and Cream Layer Cake

4.7 (33 avaliações )

Ingredientes

Sponge Cakes

  • 50 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 8 medium eggs
  • 250 g caster sugar
  • 250 g self-raising flour
  • 2 pinches fine sea salt

Filling and Topping

  • 600 g cream, min. 30% fat, chilled (whipping or double)
  • 200 g fresh strawberries
  • 10 g caster sugar
  • 120 g fresh raspberries
  • 1 Tbsp icing sugar, for dusting

Nutrição
por 1 slice
Energia
1753 kJ / 419 kcal
Proteína
8 g
Hidratos de carbono
42 g
Gordura
23 g
Fibra
2.3 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas