Dispositivos e acessórios
Fondue karmelowe z jabłkami i słonymi preclami
Preparação 5min
Total 10min
4 porcje
Ingredientes
-
25 cukierków typu krówka
-
85 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
jabłka pokrojone w ósemki, do podania
-
precelki, solone kruche, do podania
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porcję
Sódio
15 mg
Proteína
3.1 g
Energia
1562 kJ /
373.3 kcal
Gordura
26.6 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
16 g
Hidratos de carbono
40.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
FONDUE
10 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Kawowy sos karmelowy
45min
Plaster miodu
1h 30min
Deser z solonym karmelem
1h
Babeczki z płynnym karmelem
25min
Szybki sorbet cytrynowy
45min
Jabłka w karmelu
30min
Karmelowe toffi z migdałami i solą
1h 45min
Sorbet truskawkowy
5min
Szybki sorbet owocowy
5min
Sos karmelowy
1h 30min
Mleczne cukierki
2h 5min
Karmelowe toffi
2h