Dispositivos e acessórios
Fondue sernikowo-czekoladowe z herbatnikami
Preparação 10min
Total 25min
6 porcji
Ingredientes
-
100 g cukru
-
75 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
400 g serka kremowego np. Philadelphia, pokrojonego na kawałki
-
2 łyżki likieru pomarańczowego (patrz wariant)
-
herbatniki, do podaniawafle tortowe (np. andruty) pokrojone na kawałki, do podania
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porcję
Sódio
246.3 mg
Proteína
4.9 g
Energia
1579.5 kJ /
377.5 kcal
Gordura
28.1 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
15.9 g
Hidratos de carbono
26.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
FONDUE
10 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Bhapa doi - bengalski deser jogurtowy
1h 40min
Lody miodowo-figowe z kozim serem
13h
Lody truskawkowe z białą czekoladą
5min
Semifreddo kawowe
6h 30min
Słodki pudding toffi
1h
Lody truskawkowo-sernikowe
12h 30min
Lody jabłkowo-truskawkowe
5min
Ciasteczkowe lody
7h 10min
Koktajl mleczny orzechowo-czekoladowy
10min
Lody jabłkowo-bananowe z ciasteczkami Speculoos
3h 10min
Lody ciasteczkowe
5h 10min
Koktajl mleczny z brownie
45min