
Dispositivos e acessórios
Fondue sernikowo-czekoladowe z herbatnikami
Preparação 10min
Total 25min
6 porcji
Ingredientes
-
cukru100 g
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki75 g
-
serka kremowego np. Philadelphia, pokrojonego na kawałki400 g
-
likieru pomarańczowego (patrz wariant)2 łyżki
-
wafle tortowe (np. andruty) pokrojone na kawałki, do podania
Nutrição por 1 porcję
Energia
377.5 kcal /
1579.5 kJ
Proteína
4.9 g
Gordura
28.1 g
Hidratos de carbono
26.2 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
15.9 g
Sódio
246.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

FONDUE
10 Receitas
Polónia
Polónia