Dispositivos e acessórios
Turkish Flatbreads
Preparação 15min
Total 2h 10min
24 slices
Ingredientes
-
water360 g
-
2 tsp dried yeastfresh yeast crumbled20 g
-
sugar20 g
-
bread flour plus extra for dusting500 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
egg lightly whisked with 1 tsp water, for glazing1
-
sesame seeds for sprinkling½ Tbsp
-
caraway seeds for sprinkling½ Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
3 g
Energia
400 kJ /
96 kcal
Gordura
2 g
Fibra
0.9 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Tasty Flatbreads
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Christmas Tree Pull-apart Bread
2h 20min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Estonian Kringle (Estonia)
1h 40min
Pesto Star Bread
2h 50min
Pogača (bread)
3h
Herb Bread
1h 10min
Quick Flatbreads
20min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Quick Bread
50min
Pitta Bread
2h
Palmiers Two Ways
1h 40min
Breakfast crescents
3h 5min