
Dispositivos e acessórios
Čokoládovo-karamelový řez
Preparação 25min
Total 4h 30min
50 kusů
Ingredientes
-
320 gramů hladké mouky
-
250 gramů chlazeného másla na kousky
-
100 gramů cukru
-
35 gramů kakaa
-
1 vejce
-
1 konzerva slazeného kondenzovaného mléka (400 gramů)
-
450 gramů bílé čokolády na kousky
-
50 gramů hořké čokolády s obsahem 50 % kakaa na kousky
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 kus
Proteína
2 g
Energia
637 kJ /
152 kcal
Gordura
8 g
Fibra
0.4 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Moučníky z plechu II.
12 Receitas
República Checa
República Checa