Dispositivos e acessórios
Hovězí steaky v papilotě
Preparação 15min
Total 40min
4 porce
Ingredientes
-
100 gramů čerstvého špenátu
-
800 gramů hovězí svíčkové steaky o tloušťce cca 3 cm (každý 200 gramů)
-
olivový olej na pokapání
-
1 polévková lžíce soli
-
1 - 2 špetky pepře, černého, mletého
-
5 gramů čerstvé bazalky natrhané
-
600 gramů vody
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 porce
Proteína
41.76 g
Energia
1291 kJ /
308 kcal
Gordura
16.09 g
Fibra
0.55 g
Hidratos de carbono
1.33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Balíčky
9 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Marinované krevety
1h 10min
Lososové burgery
30min
Vinná marináda
Nenhuma avaliação
Hrušky v červeném víně
Nenhuma avaliação
Drůbeží nářez
Nenhuma avaliação
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Nenhuma avaliação
Kachní paštika s olivami
2h 40min
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1h
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Nenhuma avaliação
Kuřecí rolky s cuketovým pyré
40min
Čekankové koláčky
Nenhuma avaliação
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40min