Hovězí steaky v papilotě

Hovězí steaky v papilotě

2.3 3 avaliações
Preparação 15min
Total 40min
4 porce

Ingredientes

  • 100 gramů čerstvého špenátu
  • 800 gramů hovězí svíčkové steaky o tloušťce cca 3 cm (každý 200 gramů)
  • olivový olej na pokapání
  • 1 polévková lžíce soli
  • 1 - 2 špetky pepře, černého, mletého
  • 5 gramů čerstvé bazalky natrhané
  • 600 gramů vody

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 porce

Proteína 41.76 g
Energia 1291 kJ / 308 kcal
Gordura 16.09 g
Fibra 0.55 g
Hidratos de carbono 1.33 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...