
Dispositivos e acessórios
Udziec indyczy zawijany w boczek z ziemniakami
Preparação 25min
Total 1h 40min
4 porcje
Ingredientes
-
30 g ząbków czosnku
-
5 gałązek rozmarynu, świeżego
-
150 g boczku parzonego, w plastrach
-
800 g udźca z indyka, bez skóry, z kością
-
1 łyżeczka soli
-
3 szczypty pieprzu czarnego, świeżo mielonego
-
20 g oliwy z oliwek, extra virgin
-
1300 g wody
-
600 g ziemniaków pokrojonych na 4 cm kawałki
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porcję
Proteína
51 g
Energia
2174 kJ /
520 kcal
Gordura
23 g
Fibra
2.1 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

DOBRY SMAK NA KAŻDYM POZIOMIE
72 Receitas
Polónia
Polónia