Dispositivos e acessórios
Dim sum 'Sieuw mai'
Preparação 1h 25min
Total 2h
40 stuks
Ingredientes
-
wortelen10 g
Sieuw mai-deeg
-
water50 g
-
bloem180 g
-
ei1
Vulling
-
buikspek met vet, ontbeend, ontveld in stukken (3 cm)300 g
-
verse champignons (bv. shiitake, witte, cantharellen)15 - 20 g
-
verse gember (opcional) in dunne schijfjes5 - 10 g
-
rauwe garnalen, gepeld vers of diepgevroren270 g
-
suiker1 el
-
lichte sesamolie (30 g, zie tip)2 el
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
maïsmeel (zetmeel)1 tl
-
olie om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
water500 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 stuk
Proteína
3 g
Energia
240 kJ /
57 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Koekjes met chocoladedragees
1h
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Nenhuma avaliação
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Tempé
48h
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Nenhuma avaliação
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Perzik Bellini
5min
Mai tai
10min
Granaatappel Mojito
10min
Beef laab
1h 5min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Gembersoep met rode paprika
50min