Dispositivos e acessórios
Dim sum 'Sieuw mai'
Preparação 1h 25min
Total 2h
40 stuks
Ingredientes
-
wortelen10 g
Sieuw mai-deeg
-
water50 g
-
bloem180 g
-
ei1
Vulling
-
buikspek met vet, ontbeend, ontveld in stukken (3 cm)300 g
-
verse champignons (bv. shiitake, witte, cantharellen)15 - 20 g
-
verse gember (opcional) in dunne schijfjes5 - 10 g
-
rauwe garnalen, gepeld vers of diepgevroren270 g
-
suiker1 el
-
lichte sesamolie (30 g, zie tip)2 el
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
maïsmeel (zetmeel)1 tl
-
olie om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
water500 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 stuk
Proteína
3 g
Energia
240 kJ /
57 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Nenhuma avaliação
Regenboog Veggie Pizza
Nenhuma avaliação
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nenhuma avaliação
Gozleme
1h 40min
Amandelbretzels
Nenhuma avaliação
Mangochutney
1h 20min
Broodkruimels
5min
Pierogi met vlees
1h
Verse zomerse loempia’s
30min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Sate Ayam
1h 30min
Aardappel flatbread
12h