Dispositivos e acessórios
Japanse kip curry
Preparação 10min
Total 55min
4 porties
Ingredientes
-
boter30 g
-
uien in stukken (2-3 cm)100 g
-
kippenborstfilet in blokjes (2-3 cm)400 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)200 g
-
wortelen in schijfjes (1 cm)100 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)150 g
-
water500 g
-
Japans curry blokje100 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
30.8 g
Energia
1393 kJ /
333 kcal
Gordura
9.79 g
Fibra
11.35 g
Hidratos de carbono
29.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Oosters koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gehaktbrood
1h 20min
Rundvlees Stroganoff
1h
Snelle Thaise kipcurry
40min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Hornazo
Nenhuma avaliação
Couscous met lam en groenten
50min
Penne met tonijn
35min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Nenhuma avaliação
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Nenhuma avaliação
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Kip garam masala
50min
Kip met romige groenten saus
50min