Dispositivos e acessórios
Japanse kip curry
Preparação 10min
Total 55min
4 porties
Ingredientes
-
boter30 g
-
uien in stukken (2-3 cm)100 g
-
kippenborstfilet in blokjes (2-3 cm)400 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)200 g
-
wortelen in schijfjes (1 cm)100 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)150 g
-
water500 g
-
Japans curry blokje100 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
30.8 g
Energia
1393 kJ /
333 kcal
Gordura
9.79 g
Fibra
11.35 g
Hidratos de carbono
29.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Oosters koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Viscurry
35min
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Steak Stroganoff
45min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Lamsstoofpotje
1h 45min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1h
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min