
Dispositivos e acessórios
Sticky toffee puddings
Preparação 25min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
pitted dates150 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
water180 g
-
butter for greasing
Sticky toffee sauce
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
soft brown sugar60 g
-
golden syrup75 g
-
full cream milk40 g
-
natural vanilla extract¼ tsp
Sticky toffee puddings
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
dark brown sugar110 g
-
plain flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
egg1
-
water700 g
Nutrição por 1 portion
Energia
363 kcal /
1522 kJ
Proteína
3 g
Gordura
14 g
Hidratos de carbono
54 g
Fibra
2.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia