Dispositivos e acessórios
Köy Ekmeği
Preparação 20min
Total 2h
35 dilim
Ingredientes
-
buğday600 g
-
su400 g
-
3 tk kurutulmuş hazır maya, (12 gr)taze maya30 g
-
süt tam yağlı120 g
-
un150 g
-
tuz2 tk
-
balzamik sirke1 yk
-
malt tozu (opcional)1 tk
-
un serpmek için un
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 dilim
Proteína
3 g
Energia
291 kJ /
70 kcal
Gordura
0 g
Fibra
2.5 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kolay Fikirler
200 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2h 20min
Grissini
2h
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2h
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Mini Focaccia
3h 30min
Buharda Tahıllı Ekmek
2h
Cevizli Pratik Ekmek
45min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2h 50min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Zeytinyağlı Ekmek
2h 10min