Dispositivos e acessórios
Biberiyeli Fırın Patates
Preparação 10min
Total 1h 10min
6 porsiyon
Ingredientes
-
su500 g
-
patates soyulmuş, parçalara bölünmüş (yakl. 5 cm)1000 g
-
zeytinyağı6 yk
-
sarımsak hafifçe ezilmiş, damak tadına göre5 - 6 diş
-
tuz½ tk
-
karabiber1 - 2 tutam
-
taze biberiye sadece yaprakları, ince kıyılmış4 filiz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Sódio
14 mg
Proteína
3.5 g
Energia
892.4 kJ /
213.3 kcal
Gordura
9.6 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
30.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Patates
5 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Ispanak ve Muzlu Smoothie
10min
Asya Salata
35min
Bol Pirinçli Somon ve Mantarlı Yemek
30min
Menemen (Konserve Domatesli)
25min
Scamorza Peynirli ve Bal Kabaklı Tagliatelle
Nenhuma avaliação
Ballı Hardal Soslu Somon, Brokoli ve Tatlı Patates
40min
Pratik Napoliten Pizza
50min
Avusturya Usulü Patates Salatası
1h 30min
Deniz Mahsullü Pilav (Arroz de Marisco)
Nenhuma avaliação
Mozzarella Peynirli ve Domatesli Omlet
30min
Brokoli, Tavuk ve Labneli Spagetti
35min
Rus Salatası
40min