Dispositivos e acessórios
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
Preparação 5min
Total 40min
4 porsiyon
Ingredientes
-
diş sarımsak1
-
domates ikiye bölünmüş100 g
-
soğan ikiye bölünmüş80 g
-
patlıcan parçalara bölünmüş (3-4 cm)150 g
-
biber salçası30 g
-
zeytinyağı40 g
-
pilavlık bulgur yıkanmış (yıkanmamış hali 200 g), süzülmüş200 g
-
su270 g
-
tuz1 ½ tk
-
kimyon½ tk
-
karabiber¼ tk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Proteína
5.5 g
Energia
1193.4 kJ /
285 kcal
Gordura
10.6 g
Fibra
6.8 g
Hidratos de carbono
37.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Temel Yemek Kitabı
207 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1h 20min
Arpa Şehriye Pilavı
1h
Kavrulmuş Soğanlı Bol Mercimekli Pilav (Mujadarrah)
1h 5min
Kıymalı Ispanak
45min
Ratatuy
40min
Mercimek musakka
2h 20min
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Zeytinyağlı Pırasa
30min
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1h
Tavuklu Pilav
1h 10min
Ispanak Başı
40min
Patlıcanlı Börek
1h 10min