Dispositivos e acessórios
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
Preparação 20min
Total 1h 30min
10 portions
Ingredientes
-
raw almonds150 g
-
flaxseeds (linseeds)1 Tbsp
-
chia seeds1 Tbsp
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only1 sprig
-
coconut flour40 g
-
baking powder1 tsp
-
dried onions1 tsp
-
dried mixed herbs1 tsp
-
raw cashew nuts30 g
-
carrots quartered100 g
-
butternut squash peeled and cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
medium eggs4
-
grapeseed oil plus extra for greasing40 g
-
cider vinegar1 tsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
11.71 g
Energia
1505 kJ /
358 kcal
Gordura
32.012 g
Fibra
4.94 g
Hidratos de carbono
5.011 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Grain Free Bread
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sugar Free Banana Bread
1 h 15 min
Carrot Oat Energy Balls
50 min
Vegetable Oat Bake
1 h 15 min
Multiseed Bread
2 h
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 h 5 min
Courgette and Cocoa Cake
24 h
Cauliflower and Black Bean Balls
1 h 10 min
Posh Paleo Bread
55 min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35 min
Multi-seed Cocoa Bars
50 min
Sweet Potato Brownies
8 h 55 min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 h