Dispositivos e acessórios
Toum
Preparação 10min
Total 15min
530 g
Ingredientes
-
grapeseed oil400 g
-
lemon juice40 g
-
whole garlic bulb1
-
salt1 tsp
-
egg whites room temperature3
-
boiling water (see Tips)80 - 100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 530 g
Sódio
2472 mg
Proteína
12 g
Energia
15315.5 kJ /
3660.5 kcal
Gordura
400.5 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
38.5 g
Hidratos de carbono
19.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1h 20min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Baharat spice mix
5min
'Qamar el-din' juice
5min
Baklava
1h 10min
Garlic dip (toum)
15min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Aioli
10min
Panna cotta
6h 15min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Three cheese pides
1h 40min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min