Dispositivos e acessórios
Lemon Snaps
Preparação 20min
Total 2h 40min
24 pieces
Ingredientes
Cookie Dough
-
lemon thin peel only, no pith1
-
sugar3 oz
-
unsalted butter room temperature8 oz
-
large egg1
-
lemon extract1 tsp
-
all-purpose flour7 oz
-
corn starch2 tbsp
-
baking powder¼ tsp
-
baking soda⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
Lemon Glaze Icing
-
ultrafine sugar divided12 oz
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons), plus zest, to garnish4 tbsp
-
lemon extract (opcional)¼ tsp
-
sugar sprinkles
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
1 g
Energia
669 kJ /
160 kcal
Gordura
8 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cookie Exchange
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Black and White Cookies
2h
Snickerdoodles
25min
Apple Butter
1h 30min
Buttercream Frosting
5min
Hot Cross Buns
1h 55min
Peppermint Sugar Cubes
24h
Meringue Ghosts
12h 25min
Parker Rolls
2h 20min
Peanut Butter Cookies
30min
Peppermint Frosted Chocolate Cookies
1h
Maple Cranberry Gingerbread
1h 25min
Hazelnut Snow Clouds
40min