Dispositivos e acessórios
Marcepanowe batoniki
Preparação 25min
Total 2h 40min
10 porcji
Ingredientes
-
200 g cukru
-
200 g migdałów, w płatkach
-
50 g likieru migdałowego, np. amaretto
-
1 łyżeczka aromatu migdałowego naturalnego
-
200 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 porcję
Proteína
5.3 g
Energia
1347.5 kJ /
321.8 kcal
Gordura
17.2 g
Fibra
2.9 g
Hidratos de carbono
37 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
JADALNE PREZENTY
10 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Masa marcepanowa
1h 5min
Śliwki w czekoladzie
2h 30min
Chałwa kardamonowa
2h 30min
Kokosanki
1h
Ciasteczka amaretti
1h 10min
Słodkie migdały w karmelu
20min
Trufle kakaowe z pulpą migdałową
30min
Krówki szkockie (Scottish tablets)
2h 15min
Czekoladowe pralinki z likierem
1h 30min
Kartofelki marcepanowe
1h 15min
Chałwa z pistacjami
2h 25min
Trufle rumowe
2h 30min