Dispositivos e acessórios
Diane sauce
Preparação 10min
Total 20min
7 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
garlic cloves3
-
unsalted butter100 g
-
brandy100 g
-
tomato paste2 tsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)¾ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
171.2 mg
Proteína
1 g
Energia
882.7 kJ /
210.2 kcal
Gordura
22.4 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
14.5 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sauces and Marinades
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Traditional cocktail sauce
5 Min
Cheese and bacon cob loaf
1 Std. 20 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Pork san choy bau
25 Min
Béarnaise sauce
10 Min
Béchamel sauce
20 Min
Meat stock paste
45 Min
Peppercorn sauce
20 Min
Traditional gravy
25 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min