Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Flaky pastry
- 200 g unsalted butter, frozen and cut into pieces (1-2 cm)
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 90 g chilled water
- ½ tsp salt
Caramelised onion
- 1 garlic clove
- 20 g unsalted butter
- 110 g bacon slices, cut into strips (2 cm)
- 250 g brown onion, cut into eighths, layers separated
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp salt
Chicken filling
- 600 g water
- 500 g chicken tenderloins
- 220 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2 cm)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 150 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 40 g unsalted butter
- 30 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g pouring (whipping) cream
- full cream milk, for brushing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3442.3 kJ / 819.5 kcal
- Proteína
- 29.8 g
- Hidratos de carbono
- 57.4 g
- Gordura
- 51.3 g
- Gordura saturada
- 28.3 g
- Fibra
- 7.5 g
- Sódio
- 1275.4 mg
Receitas alternativas
Plaited pork pie
40 Min
Wagon wheel slice
2 Std. 40 Min
LCHF chicken Kyivs
40 Min
Gozleme
1 Std. 40 Min
Spiced lamb pie
40 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Meatball subs
55 Min
Mexican stack
45 Min
Pastitsio
1 Std. 30 Min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Brunch bread
1 Std. 15 Min
Three cheese spinach scrolls
2 Std. 15 Min