Dispositivos e acessórios
Chili Taco Dip
Preparação 35min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
cheddar cheese cubed (1 in.)7 ½ oz
-
Roma tomatoes quartered and de-seeded (approx. 3 tomatoes)7 ½ oz
-
green bell pepper cut into pieces (1 in.), (approx. 1 pepper)4 ½ oz
Onion Cream
-
sour cream8 oz
-
cream cheese room temperature8 oz
-
onion powder1 ½ tsp
-
salt½ tsp
Meat
-
ground beef broken into pieces22 oz
-
chipotle chili powder1 ½ tsp
-
dried ground cumin1 tsp
-
paprika¾ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt½ tsp
-
cayenne pepper⅛ tsp
-
pitted black olives sliced, to serve (approx. 2 oz)4 - 5
-
tortilla chips to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21 g
Energia
2259 kJ /
540 kcal
Gordura
49 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TEX-MEX COOKBOOK
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Bavarian Pretzels
55min
Jalapeño Poppers
1h
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Pizza Monkey Bread
2h 30min
Pork Gyros with Tzatziki
15min
Strawberry BBQ Meatballs
45min
Beef Short Rib Chili
1h 25min
Cobb Salad
1h
Tex-Mex Turkey Soup
50min
Pulled Pork
4h 5min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Chicken Fajita Soup
50min