Chili Taco Dip

Chili Taco Dip

4.5 42 avaliações
Preparação 35min
Total 1h
8 portions

Ingredientes

  • cheddar cheese cubed (1 in.)
    7 ½ oz
  • Roma tomatoes quartered and de-seeded (approx. 3 tomatoes)
    7 ½ oz
  • green bell pepper cut into pieces (1 in.), (approx. 1 pepper)
    4 ½ oz
Onion Cream
  • sour cream
    8 oz
  • cream cheese room temperature
    8 oz
  • onion powder
    1 ½ tsp
  • salt
    ½ tsp
Meat
  • ground beef broken into pieces
    22 oz
  • chipotle chili powder
    1 ½ tsp
  • dried ground cumin
    1 tsp
  • paprika
    ¾ tsp
  • garlic powder
    ½ tsp
  • onion powder
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • salt
    ½ tsp
  • cayenne pepper
    ⅛ tsp
  • pitted black olives sliced, to serve (approx. 2 oz)
    4 - 5
  • tortilla chips to serve

Nutrição por 1 portion

Energia 540 kcal / 2259 kJ
Proteína 21 g
Gordura 49 g
Hidratos de carbono 6 g
Fibra 1 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...