Dispositivos e acessórios
Asian-Style Sautéed Rice
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
Sauce
-
tamari sauce1 ½ oz
-
mirin2 oz
-
grated fresh ginger to taste1 - 2 tsp
Rice, Veggies and Egg
-
long-grain white rice10 oz
-
water35 oz
-
carrots sliced on the bias3 oz
-
sugar snap peas cut on the bias2 oz
-
large eggs4
-
salt½ tsp
-
white pepper½ tsp
-
green onions cut on a bias4
-
cilantro leaves chopped½ oz
Sauté
-
sesame oil1 oz
-
garlic clove sliced1
-
2 oz salami, precooked, diced (⅛ in.)Chinese sausage (opcional) precooked, diced (⅛ in.)2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
875 mg
Proteína
11 g
Energia
1464 kJ /
350 kcal
Gordura
11 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
49 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Saucy Sautés
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Shepherd's Pie
1h 15min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Longevity Noodles
40min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1h 10min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Fennel Digestive
10min
Thai Curry Noodles
25min
Creamed Pearl Onions with Ham
35min
Butter Chicken
4h 5min