Dispositivos e acessórios
Beet Salad
Preparação 10min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
red beets peeled and cut into pieces9 oz
-
Pink Lady apples cored and quartered8 oz
-
carrots peeled and cut into pieces5 oz
-
parsley leaves only10 sprigs
-
pomegranate molasses1 oz
-
salt to taste½ tsp
-
freshly ground black pepper to taste¼ tsp
-
pine nuts2 oz
-
sunflower seeds1 oz
-
endive leaves to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
640 kJ /
153 kcal
Gordura
9 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Healthier Eating
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Ratatouille
40min
Zucchini soup
25min
Green Smoothie (TM5 Metric)
10min
Lemonade (TM5 Metric)
10min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1h 10min
Mango and Turmeric Juice
10min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
White Bean Salad
5min