Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 9 oz red beets, peeled and cut into pieces
- 8 oz Pink Lady apples, cored and quartered
- 5 oz carrots, peeled and cut into pieces
- 10 sprigs parsley, leaves only
- 1 oz pomegranate molasses
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp freshly ground black pepper, to taste
- 2 oz pine nuts
- 1 oz sunflower seeds
- endive leaves, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 640 kJ / 153 kcal
- Proteína
- 3 g
- Hidratos de carbono
- 17 g
- Gordura
- 9 g
- Fibra
- 4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Apple Wild Rice
50min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1hod. 5min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40min
Green Bean Gremolata
25min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 Min
Hawaiian Coleslaw
15 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min