Dispositivos e acessórios
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
Preparação 10min
Total 20min
2 portions
Ingredientes
Beet Vinaigrette
-
olive oil3 oz
-
red beets peeled, cut into pieces3 oz
-
water2 oz
-
balsamic vinegar2 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
orange juice3 oz
-
champagne vinegar1 oz
Citrus Salad
-
baby arugula1 oz
-
Cara cara orange peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)1
-
red grapefruit peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)1
-
tangerines peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)2
-
fennel bulb thinly sliced (approx. 1 sm. bulb)2 oz
-
edible flowers1 oz
-
pistachios (opcional) chopped (approx. ¼ cup)1 oz
-
pomegranate arils/seeds (opcional)2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
2736 kJ /
654 kcal
Gordura
50 g
Fibra
8 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Holidays at Home
28 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Valentine's Romance
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Cauliflower "Fried" Rice
40min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Steamed Cod Over Greens
40min
New England Clam Chowder
45min