
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Beet Vinaigrette
- 3 oz olive oil
- 3 oz red beets peeled, cut into pieces
- 2 oz water
- 2 oz balsamic vinegar
- 2 oz shallots cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 oz orange juice
- 1 oz champagne vinegar
Citrus Salad
- 1 oz baby arugula
- 1 Cara cara orange peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
- 1 red grapefruit peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 tangerines peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 oz fennel bulb thinly sliced (approx. 1 sm. bulb)
- 1 oz edible flowers
- 1 oz pistachios chopped (approx. ¼ cup) (opcional)
- 2 tbsp pomegranate arils/seeds (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 654 kcal / 2736 kJ
- Proteína
- 7 g
- Gordura
- 50 g
- Hidratos de carbono
- 50 g
- Fibra
- 8 g
Receitas alternativas
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Mushroom Fettuccini
40min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Shrimp Scampi
40min
Lemon Caper Potato Salad
1h
Maple Cranberry Gingerbread
1h 25min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min
Turkey Chili
45min
Green Bean Gremolata
25min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Garlic Shrimp
35min