Dispositivos e acessórios
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
Preparação 20min
Total 1h 50min
4 porce
Ingredientes
Granita ze šťovíku
-
70 gramů šťovíku
-
60 gramů cukru krupice
-
300 gramů vody
-
6 gramů plátků želatiny
-
2 čajové lžičky citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky vinného octa
Rebarbora
-
150 gramů rebarbory oloupané, na plátky
-
50 gramů cukru krupice
-
½ čajové lžičky sušených ibiškových květů
-
150 gramů vody
Servis
-
bílý jogurt na podávání
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porci
Proteína
5.5 g
Energia
658.5 kJ /
156.8 kcal
Gordura
1 g
Fibra
0.8 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Od jara do zimy
66 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Aïoli
5min
Jahodovo-pistáciové parfaits s bílou čokoládou
Nenhuma avaliação
Vepřová žebírka s bramborami
Nenhuma avaliação
Espresso martini
5min
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Nenhuma avaliação
Gin tonik nanuky s okurkou
5h 10min
Baklava Cheesecake
3h 30min
Chobotnice s cuketovým krémem
Nenhuma avaliação
Veganské sýrové fondue
Nenhuma avaliação
Tiramisu
5h 20min
Karpatka
4h 30min
Višňové cookies s kokosem
35min